Berättar.nu

Vad har du att berätta?

Hello world!

Välkommen till Berättar.nu!

Här har du möjlighet skaffa dig en blogg som drivs av WordPress med dittnamn.berattar.nu eller med eget domännamn. Du får välja mellan 160 olika teman (utseenden) som du själv kan ändra viss layout på via ändringar i CSS.

Vi erbjuder också  egna separata installationer av WordPress där du kontrollerar hela WordPress och själv står för teman och plugins.

Exakt hur den här sidan ska drivas och på vilket sätt återstår att se. Målet är att erbjuda en enkelt och snabbt sätt för dig att berätta just din historia.
Två saker vet vi. Berättar.nu kommer inte att finansieras av reklam så du kommer inte att se reklam på Berättar.nu såvida du inte har valt att lägga till själv.  Detta innebär att det kommer att kosta dig något att blogga här. Exakt pris har vi inte bestämt oss för.

Vi kommer inom kort att lägga upp mer information om server för den som är fundersam på tekniken bakom Berättar.nu.
book

3 kommentarer

 1. Hi, this is a comment.
  To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

  • Börjar ju ta sig, fungerar kommentarer?

   • berattar-admin

    20 maj, 2014 at 16:23

    Ja det gör det faktiskt lite.
    Har och fixat funktionen att kunna ha egen domän. rodharig.se Går till berättar.nu. Väldigt nöjd med den funktionen. 150 teman installerade men väldigt få är översatta. Ska kolla lite mer på det senare. Att lägga till en blogg fungerar också som det ska. Det rullar framåt. Hyfsat bra prestanda också. Men inga bilder är upplagda än. Ska bli intressant att se hur det kommer att gå. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© 2020 Berättar.nu

Tema av Anders NorenUpp ↑